Find nærmeste speciallæge

Alle borgere har i visse tilfælde ret til befordringsgodtgørelse til nærmeste speciallæge. Dette administreres af kommunens kørselskontor. Dette har vi samlet i en enkel, innovativ og billig løsning, der på en simpel og nem måde hjælper med at beregne befordringsgodtgørelsen.

Jammerbugt Kommune sparer tid på at finde frem til nærmeste speciallæge, herunder også beregning af kørselsgodtgørelse. Man vælger et speciallæge-speciale og skriver den adresse, man ønsker beregningen for. Derefter fremkommer en liste over alle læger indenfor specialet, sorteret på afstand fra borgeren, og med en angivelse af befordringsgodtgørelsen. Man kan også få rejsekortprisen fra borgeren til speciallægen.

Vejledning til brug af metoden:
Løsningen bygger på Google’s Map-API. Denne fremkommer normalt med to-tre ruteforslag, hvor løsningen automatisk vælger den korteste af disse tre. Når den skal beregne rejsekortprisen anvender den rejseplan.dk’s API. Denner imidlertid så simpel, at man lige er nødt til at klikke på et link til rejseplan.dk, men der kan man se, hvor meget rejsekort-prisen er. Løsningen kan nemt omformes og bruges til hvilken som helst opgave, hvor man skal beregne befordringsgodtgørelse. Løsningen bygger på open source teknologi, og ligger på github. Basen er HTML5 og Javascript, hvor speciallægerne er lagt ind med den adresse, således som den fremgår af Google maps. Processen var agil men kort. Kørselskontoret kom med deres ønsker, som Mapcentia nemt og smidigt byggede ind i en simpel løsning. Der er sidenhen lavet et par iterationer, hvor små ønsker til forbedringer er bygget ind i løsningen. [/toggle]

jæuopæuioæuioæ