Geodataprisen 2022

De gode idéer skal frem i rampelyset og fejres med manér.

Geodataprisens uddeles for at markere, at Geoforum ønsker at bakke op om alle de gode idéer, som geodata-branchen er fuld af, og som vi ønsker skal deles på kryds og tværs – og gerne på brugstedet.dk.

 

Geodataprisen bliver uddelt i to kategorier nemlig Juryprisen og Publikumsprisen. Det ligger lidt i overskrifterne for de to priser, men Juryprisen uddeles af en professionel jury og Publikumsprisen vælges af publikum. Udvælgelsen er beskrevet lidt mere detaljeret herunder.

Juryprisen. Juryen holder møde i oktober og bedømmer de indkomne abstracts ud fra kriterier, de selv beslutter. Juryen er udpeget på tværs af brancher, men har alle en tilknytning til geodata-branchen. Juryens medlemmer bedømmer eksemplerne med de kompetencer, de hver især har.

Publikumsprisen uddeles af dig og det øvrige publikum her på brugstedet.dk ved to afstemninger; første afstemning er her på brugstedet.dk, mens anden afstemning er på Kortdage 2022. Sådan foregår de to afstemningsrunder:

1. I den første runde kan du og alle andre deltage her på brugstedet.dk. De fem eksempler, der får flest stemmer, bliver nomineret til at deltage i anden runde af afstemningen på Kortdage.

2. Den anden runde af afstemningen foregår på Kortdage 2022, og her kan alle deltagere ved Kortdage 2022 stemme.

Vinder af Publikumsprisen er det eksempel med flest stemmer i den anden afstemning. Begge afstemninger vil foregå elektronisk.

 

Prisfesten afholdes med pomp og pragt om aftenen på første dag af Kortdage 2022. Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, så gør det nu. Det bliver både festligt og spændende, når vi kårer vinderne af Geodataprisen 2022. Det ønsker du ikke at gå glip af.

Vi åbner for afstemningen om Publikumsprisen torsdag den 29. september.

 

Herunder kan du læse lidt mere om årets prismodtagere i 2021.

 

Årets jury i 2022 består af:
Hans Skov-Petersen, KU (formand for juryen)
Astrid Krarup Andersen, Svendborg Kommune
Søren Reeberg Nielsen, Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Catrine Gylling Jensen, Kredsløb Aarhus
Casper Fibæk, ph.d.-studerende, ESA/NIRAS

Vinderen af Juryprisen 2021

Vinderen af Publikumsprisen 2021

De nominerede til Juryprisen 2021

De nominerede til Publikumsprisen 2021