Quick Map – kort til alle websites

I Viamap har vi udviklet et produkt, vi kalder Quick Map. Quick Map er en nem, hurtig og intuitiv måde, virksomheder og andre kan få et kort på deres website og vise deres geografiske beliggenhed – uden at alle konkurrenterne eller det lokale værtshus er med på kortet.

Du kan tilføje dit logo til landkortet, og dermed gøre dit kort endnu mere personligt, og der er også andre måder, man kan ”style” sit kort.

Brugere, som besøger dit website og kort, kan tilvælge forskellige parametre såsom offentlig transport, hvis det har relevans for dem.

I Viamap opsamler vi ikke dine brugeres data – så der er ingen datakonflikter eller privacy-problemer.

På den måde tilbyder vi et bedre alternativ til Google Maps, som er bygget på vores erfaringer med at lave skræddersyede kort til virksomheder i hele Danmark.

—-

Quick Map er pt. i sin første version (1.0). En Beta-version er udsendt til virksomheder, som tester brugervenligheden og giver feedback ift. forbedringer, fejl, ønsker osv.

Quick Map henvender sig både til enkeltmandsvirksomheden og større virksomheder i hele Danmark. I mindre virksomheder har man ofte flere faglige kasketter på, og varetager måske også virksomhedens website – og det skal være nemt at gå til.

Med Quick Map kan man hurtigt få et kort på sit website, og man kan rette i det hen ad vejen, som der nu måtte ske ændringer.