Kort over alle cykelklubberne i Danmark

Endelig mulighed for at få overblik over de 300+ cykelklubber i Danmark.

Cykelvalg.dk har lavet et kort over alle 300+ cykelklubber i Danmark, så det bliver lettere for dig og alle andre at finde frem til klubberne i nærheden af hvor du bor. Hver eneste uge er der flere der spørger efter om der ligger en cykelklub i nærheden af hvor de bor. Indtil nu har der nemlig ikke været nogen samlet oversigt over alle landets mange cykelklubber. Men det har Cykelvalg.dk nu rådet bod på, da vi har lavet et kort med landets 300+ cykelklubber. På den måde håber vi, at vi kan gøre det nemmere for folk at finde en cykelklub lige i nærheden af hvor de bor.

Efterhånden som vi fik samlet data sammen til kortet, så gik det op for os hvor mange cykelklubber der faktisk er i Danmark. Egentlig troede vi kun der ville være 100-200 klubber, men nu har det vist sig at der er over 300 klubber. Og selvom vi følger ret godt med i cykelverdenen, så kom det alligevel bag på os at der lå flere klubber vi ikke kendte til lige i nærheden af hvor vi bor.

Kortet har vi lavet vha. Google Maps og CMS systemet WordPress. Helt konkret bruger vi en Google Maps plugin til WordPress og vi har så importeret en masse data ind i denne plugin fra Excel.

Vores Excel data har vi samlet sammen manuelt ved at besøge et utal af cykelklubbers hjemmesider m.m.