Find nærmeste bank eller hæveautomat

Nykredit har udviklet app’en ‘Kontanter’ der leder hurtigt og nemt til nærmeste bank eller hæveautomat, når man mangler kontanter.

App’en viser alle typer banker og hæveautomater, ikke kun Nykredits egne. Brugerne kan få vist en liste med nærmeste pengeinstitutter og hæveautomater, søge på postnummer, by- eller vejnavn, eller pege kameraet i en retning og se, hvilke automater og banker der er den vej. Funktionen er selvfølgelig en god service til forbrugerne, men sikrer også pengeinstitutterne synlighed.

Spær kortet fra app’en
Når brugeren har downloadet app’en, er det slut med at vandre planløst rundt efter en hæveautomat i de sene nattetimer. Og mister man sit hævekort, har app’en også en SOS-side med mulighed for at spærre sit betalingskort – igen uanset hvilken bank man har.

Find automaten med Augmented Reality
App’en benytter teknologien Augmented reality, som kombinerer smartphonens indbyggede GPS, internetforbindelse og kamera, så der bliver tilføjet et ekstra ‘lag’ af information til det billede af omgivelserne, brugeren ser på sin skræm. Det kan være informationer i form af lyd, billeder eller video.

Virkeligheden får nu flere lag, og et af dem består altså af pengeinstitutter og hæveautomater, hvis det er det, brugeren står og har brug for. Fremtiden byder på endnu flere funktioner, knyttet til lige præcis det geografiske sted, man befinder sig. Teknologien rummer store potentielle værdier for borgere, myndigheder og virksomheder.

Læs mere
Læs om app’en på Nykredits hjemmeside