Find Ejeren

Find Ejeren er en ny gratis app, som benytter frit tilgængelige geodata på en helt simpel, men anderledes og innovativ måde.

App’en giver mulighed for at slå ejeren af en ejendom op i telefonbogen – uanset om ejeren selv bor på ejendommen. På den måde kan der skabes hurtig kontakt i situationer, hvor det er påkrævet. Det gælder uanset om du står i byen, ved en landejendom eller ude i et krat uden landemærker eller andre kendetegn. Det er også muligt at finde ejeren af ejerlejligheder.

I app’en får du vist matrikelkortet ovenpå et baggrundskort samt din position via GPS’en i din telefon. Tryk på en matrikel, og du får lynhurtigt en henvisning til den adresse, hvor ejeren bor, i form af links til opslag i krak.dk og 118.dk. Data i app’en er baseret på en kombination af data fra Geodatastyrelsen: Matriklen, Ejerfortegnelsen og Ejendomsbeliggehedsregistret – alle distribueret via Datafordeleren.

App’en er i første omgang udviklet til hundeførerne i Schweiss-registreret, men vil have en lang række anvendelsesmuligheder i forbindelse med f.eks. Natur- og miljøovervågning, ejendomshandel, beredskabssituationer, samt for spejdere, jægere, lystfiskere og andre, der bevæger sig i naturen.