Find butikker med elektronisk kvittering

Hvis du gerne vil se, hvilke butikker, der tilbyder elektroniske kvitteringer og garantibeviser, kan du downloade en gratis applikation hos eKvittering.

eKvittering er en online tjeneste, som giver dig en elektronisk version af dine kvitteringer. eKvittering giver dig mulighed for altid at have overblik over og samling på dine kvitteringer, og fjerner helt irritationen ved de gammeldags papirkvitteringer.

Du kan nu downloade en applikation til Android og Iphone. Via gps kan du med applikationen altid finde den nærmeste butik, som er tilmeldt ordningen med elektronisk kvittering . På den måde behøver du ikke hele tiden gå på nettet for at se, om nye butikker har tilmeldt sig. Det kommer helt automatisk op på din smartphone via gps.
Det er gratis for forbrugeren at tilmelde sig på www.ekvittering.dk og applikationen til smartphone er også gratis. Flere og flere butikker og kæder tilmelder sig ordningen, så muligheden for at finde butikker, der tilbyder ordningen bliver hele tiden bedre og bedre.

Se mere og tilmeld dig på www.ekvittering.dk