Hurtigt og brugervenligt trafikkort

D. 29/2 2016

Er der saltet eller ryddet sne i mit lokalområde i løbet af natten? Skal jeg forbi nogen vejarbejder her til morgen? Og hvordan ser trafikken egentlig ud – er der trængsel eller glider den normalt? Trafikkortet giver lynhurtigt overblik over den aktuelle trafiksituation.

Trafikkortet giver hurtig adgang til en stor mængde data samlet på ét kort med intuitiv adgang til live data om vejforhold, f.eks. snerydning, vejarbejder, cyklistforhold og informationer til den godstransport med lastbiler. Informationerne er samlet fra forskellige kilder og er i trafikkortet designet til at være målrettet den enkelte trafikant; bilist, chauffør eller cyklist og indeholder brugerstyrede funktioner som tilmelding af abonnementer for lokale trafikmeldinger.

Trafikkortet skal dække alle de forskellige trafikanters informationsbehov, samtidig med at brugervenligheden er i top. Her finder pendleren oplysninger om hvor der er tæt eller meget tæt trafik og  erhvervstransporter får overblik over al information på det overordnede vejnet.

Læs mere >